Thursday 8 April 2010

April 7th

cera se stalo par zajimavych udalosti dne.
  • mame vymalovany obyvak do "Latte" barvy, a je to nadhera!
  • jeden clen nasi rodiny na dlouhou dobu odjel, takze se uz ted tesime vsichni na re-union:)
  • zacal prevrat v mem satniku, ktery bude pokracovat jeste dnes, a obsahuje totalni premistovani, usporadani, a vyhozeni toho co tam uz nema co delat..
  • celkem nááááááhodou jsem se ocitla v Humanicu, ani nevim sama jak a uplne jsem se zamilovala do tehle bot ... Hm?
Praha je dnes sice v policejnim oblozeni:) ale pocasi uplne super, slunicko uz od rana, a jak do vypada u vas?
Yesterday was a great day, few thing happend, our living room now is looking latte, and i love the color, a family member traveled away and will be back not soon, but reunion is already discussed :), i ve decided to make a revolution in my closet - everything is rearanging,throuing away etc. and i totally by chance appeared to be in Humanic and fell in love with this shoes.....Oh.. How is the weather in your city? in Prague its sunny, though it feels like a military area today:)











Nezapomente ze tento vikend v Praze je CODE MODE, vstup je zdarma a bude tam nespocet obchudku s nespoctem zbozi za pry docela dobre ceny. No ja se tam chystam asi v sobotu, jelikoz v nedeli nemuzu. Takze tak! :) Hezky Ctvrtek!

4 comments:

  1. na CODE MODE by som chcela ísť, ale Praha je ďaleko a mám nejaké povinnosti

    veľmi sa mi páčia tvoje doplnky

    ReplyDelete
  2. tiež sa už dlhšie pripravujem upratať si skriňu a povyhazovať veci, ktoré nenosím.. ale keď mne príde tak ľúto niekedy len tak niečo vyhodiť, keď ma k tej veci vždy viaže najaká spomienka.. :) je to sentimentálne, ale tak.. =D

    ReplyDelete
  3. Betka chapu te, ale u me se to proste udelat musim, lepsi kousky si odnese sestrenice a je po "vyhozeni" :0)

    ReplyDelete
  4. I já dělám čistku, zrovna teď jsem nějaké věci vyřadila. I když občas s lítostí zjistím, že by se mi něco hodilo zpátky :)

    ReplyDelete