Monday 19 April 2010

Chanel & Spring

dravim vsechny v dalsim pracovnim tydnu. Je neuveritelne, ze dnes jiz mame 19 dubna, ten cas snad nekdo zrychlil schvalne o par obratek, jestli to nebude tou sopkou ? :)


Vikend mi prinesl par hezkych prochazek, pekne pocasi, nekolik prijemnych navstev a taky jeden ulovek, ktery jsem jiz dlouho shanela a ted na me vybafl celkem necekane :) Diky moznosti slev, jsem totiz zavitala do MYnarodni a objevila tam naprosto uzasne alias CHANEL baleriny... uchvatne, pohodlne, elegantni, proste stvorene pro me:)

To dnes jsem se tak trosku inspirovala barevnejsim stylem jedne lady z vam urcite znameho filmu:) takze dnes vypadam hodne jarne a "dobronaladove", coz preji i vam!

Hey guys so how was your weekend, mine was great i had some nice walks around prague, few coffies with friends, and i finally found my alias CHANEL ballerinas, they are gorgeous, so comfy and elegant, love them! Its unbeliaveble how time speeded up - its already 19th of April - well at least summer is gettng closer! Today my look is inspered by a "comfetions of a shopaholik" film, she always combines few bright colors togethere and it looks just perfect and like a good-mood-look :) Have a great day!




samozrejme ze nejsou stejne, ale podobne, a to hoooodne :)



7 comments:

  1. Very cute watch and ballerinas!! xx

    http://mocha-soy-whippy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. botky jsou úžasné! a hodinky se mi taky moc líbí!

    ReplyDelete
  3. dík za komentář
    náhrdelník je z korálků, černé gumy a černé tvrdší stuhy (nevzpomenu si přesně jak se tomu říká)
    baleríny se mi moc líbí, úplnej chanel :D
    xoxo

    europevintage.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. topánky som videla v Tescu, teda nie som istá, či sú to ony, ale určite sú podobné, páčia sa mi

    ReplyDelete
  5. chvaLIM zltu brosnu s ruzovym svetrikom.Pekne to (ne)kontrastuje:)

    chanelovske balerinky moc nemusim

    ReplyDelete