Friday 23 April 2010

♥Filmy♥

ak jiz urcite vite, jsem milovnik filmu, v podstate ani v zanru nejsem moc vybirava, takze pokud je film kvalitni je jedno jestli jeto drama, thriller, horror nebo romantika. Jednou, nekde asi pred pul rokem jsem TADY psala o filmech ktere vzdycky uvidim znovu, a budu na ne vspominat, s tim, ze me neco naucili, otevreli na neco oci a tak. Ted se k nim pridal jeste jeden film. Filmarske velkodilo korejskych umelcu "OLD BOY".

Videla jsem ho jiz nekolik krat a musim rict, ze styl, hudba, dialog , scenar je naprosto originalni, prekvapujici, krasne, osklive a genialni v jednom okamziku. Nemohla jsem prestat o tomto filmu premyslet. Je to umelecke dilo - hudbu z tohoto filmu miluju... Nechci zde rict ani jednu zminku o deji, jelikoz to nechci nikomu kazit - podivejte se na to, jsem zvedava co byste s mysleli vy. Mate radi ty filmy o kterych jsme psala drive? kazdy z nich uplne zboznuju.... co rikate?









4 comments:

  1. Tohle vůbec není můj žánr, ale rozhodně to může být dobře udělané

    ReplyDelete
  2. tenhle film jsem neviděla,ale vypadá zajímavě =)

    ReplyDelete
  3. Koukla jsem na ten seznam tvých top filmů a s některými určitě souhlasím, třeba Forrest Gump - už jsem ten film viděla tak stokrát a pokaždé brečím!

    ReplyDelete
  4. Ja takto ešte tak s Jackiem Chanom.. :) ale mám rada filmy, ktoré hrajú na city, ale tiež si pozriem aj akčné, či sci-fi.. :)

    ReplyDelete