Friday 2 April 2010

rainy day

otky ktere jsem dnes umistila do tohoto postu jsou samozrejme ze vcerejska, a to byl den :-/ pršelo a celkově nálada v práci i doma byla nějaka zklesla... Dnes jsem se ale probudila za zpivani jarnich ptacku a slunicko svitilo primo do okna, takze nalada je zas Ok, navic je Páááááááátek, pro všechny pracujcí je to den D celého týdne. Tenhle pátek jeste ke vsemu slibuje 3 dny volna, takze co vic si prat:)? Uz pred nekolika dny vysla nova ŽaŽ, je to asi jediny casopis, ktery jakz takz pravidelne ctu - stoji malo, obash me bavi, takze tak nejak odpovida mym kriteriim. Elle, Marieclair, Bazar a Cosmo jsou take dobre casopisy ale prjdou mi na ceskem trhu prilis predrazene a ten obsah je u vsech moc podobny... ale kdyz se mi nejaky dostane nahodou do roky tak je vzdy s radosti prolistuju a prohlidnu vsechy ty "reklamy" apod. 3 dny volna!!!!!!! co planujete , jedete nekam? My jsme se chystali jet do Berlina na vikend ale kvuli praci to padlo, takze z vyletu pro tentokrat nic nebude, no nic. Tak priste..................

Well another lovely rainy day is behind, im graithfull for that. Photos are from yesterday ofcourse. Today the sun is shining, the birds are singin and its Friday - promising 3 day off this time. Are you planning smth for this long weekend? we were supposed to go to Berling but coz of work there will be no trip this time, oh well... next tim then:)


zapad slunce nad prahou neuveritelne krasny pohled trvajici asi minutu..




zrcadko - moje vzpominka na Pariz, prstynek... Foceno na knížce kterou zrovna čtu: "Sister Carrie" Theodore Dreiser


kabat:Debenhams, kosile HM, privesek CA, prstynek Lancome, vesta Veromoda

9 comments:

  1. páči sa mi kabátik a prívesok
    veľmi sa páči prvé písmeno pri každom tvojom článku

    ReplyDelete
  2. krasny kabat.DLzka ma az tak neberie ja som skor na kratsie ale ta farba!

    ReplyDelete
  3. Krásný šátek...a vůbec celý tvůj outfit je velmi povedený. =)

    ReplyDelete
  4. .. ten prívesok je skvelý.. :))

    ReplyDelete
  5. The pink coat is gorgeous!

    ReplyDelete
  6. krásný fotky! sluší ti tomoc ;) ten medailonek je úžasnej...jo a chtěla jsem ti říct, že češtinu máš náhodou dobrou:) moc dobrou.... znám lidi, který se tu narodili a žijou tu už víc jak 20 let a píšou o moc víc chyb než ty;)

    ReplyDelete