Thursday 1 April 2010

Rings rings

rstynky, nausnice, naramky vsech moznych vzoru, korale, retizky.... Takove drobnosti dokazi udelat neuveritelne velkou radost a funguji take jako perfektni naplast na pripadne spatnou naladu/den. Obecne vsechny mozne doplnky jsou nejlepsim "vyjadrovatelem" vaseho osobniho stylu a dokazi kazdy i ten nejvic "casual look" zpestrit jako tresnicka na dortu. Ten stojanek na prstynky je DIY by me:D,- jedno z mych hobby je neco porad vyrabet - jednou se mozna pochlubim i dalsimi mymi aktivitami volneho casu.
Problemem vsech techto cngrlatek je jejich uskladneni. Zatim se mi podarilo celkem slibne vyresit uskladnovani prstynku, nausnic a koralu ackoliv porad jeste nevim jestli je to finalni reseni :D Zatim ale nemam vyresene kabelky, nemate nejaky tiP?


This is how i managed to store my rings, i adore all kind of accoseries from rings to bracelets, necklaces etc. All this things can incredibly take a casual look to the next level. Ofcourse if you have as many of this little things as I do, then there is a problem who to store all of them :) This DIY holder for rings is my fav, i have managed to store eyerings too, but though we will see if its the final solutions. The biggest problem and still unsolved is to how store bags, any advcess? I love how Emily has it, but i miss the space. :)












8 comments:

  1. ring are my favourite accessory! and this are amazing!

    Visit my blog http://fashionmef.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Prstene mam velmi rada, ten strieborny s modrym kamenom z HM mam aj ja, teraz je moj najoblubenejsi :) velmi sa mi paci aj ten velky ruzovy! :)

    ReplyDelete
  3. Zanah/MEF: thanx girls for you comments!

    Becca: ja ho mam ty strasne rada, a nosim ho ted docela casto. Ten ruzovy je ve skutecnosti fialovy, holt ty fotaky neumeji rozeznavat barvy:))

    ReplyDelete
  4. pekná zbierka!
    najviac sa mi páčia fialový a modrý prsteň (z prvej, druhej a poslednej fitky)

    ReplyDelete
  5. zbírka se pravidelně rozšiřuje:))

    ReplyDelete
  6. sorry, namiesto fitky tam má byť fotky

    ReplyDelete
  7. úžasná zbierka! fialový je favourite one! :) milujem prstene.

    ReplyDelete