Monday 5 April 2010

TOP 10 Accesories

ak se tu pokusim dle sveho nazoru a pozorovani sestavit top 10 nejdulezitejsich "mast haves" doplnku pro JARO/LETO 2010.
p.s. poradi neni podle dulezitosti, tu si kazdy stanovi podle sebe:)

1. Velké náramky - dodaji smrnc i velice jednoduchemu modelu, a taky dokazi tak trochu vydelat vam par pozornych pohledu.

2. Velke brýle - tyto jiz dobre zname z minulych sezon, a jiz nekolik let se drzeji na spice a jejich nositelky /vcetne me/ na ne nedaji dopistit. Letos jsou to obvzlast bryle s barevnymi /nebo ruznobarevnymi zaroven/ obrouckami, a napul ztmavenymi skly.

3. Clutch, nebo chceteli psanicko. jednoduse - kabelka bez drzatek a uch, jedno z nejelegantnejsich doplnku, ktere jsou tuto sezonu IN a hlavne jestli jste si mysleli ze psanicko patri jedine do divadla - zapomente na to. Ted, a hlavne dnesni psanicka, jsou tu prave pro kazdou prilezitost, na prochazku Prahou, do prace i do kina. Cim napaditejsi, tim lepsi!

4.Vyrazny satek - satky jsou dle meho nazoru jak jiz jiste vite jednym z nejdulezitejsich doplnku - tuto sezonu jsou nejlepsimi nakupy satky s hodne vyraznymi printy, hodne vyrazne barvy. Satkem se nemysli ctverec omotany kolem krku, je jich spousta tvaru a hlavne milion zpusobu noseni - vse je na vas a vasi fantazii :)

5. Nausnice - OO - tyto nausnice by meli byt hlavne tuto sezonu co nejvetsi. Zda se ze JARO/LETO 10 se na nas riti s heslem cim vetsi doplnek, tim lepsi :D Tyto nausnice si hlavne oblibily posledni dobou celebrity a na cervenych kobercich se objevuji pomerne casto...

6. Velke prsteny. Zda se, ze o nich vsichni vime sve a zaroven vsechny je zboznujeme, proto se tu o tomto povinnem doplnku nebudu dal rozepisovat. :)

7. Hodne retizku. Me osobne se tento druh doplnku libi moc. Je to vlastni mix vsech moznych retizku, ktere najdete doma. Dokonce se praktikuje mixovani ruznych barev metalickych retizku - opet vas styl, vas vyber.

8. Vlasy. Ano presne tak. Vase vlasy jsou vasim doplnkem. v teto sezone jsou hlavne hitem zapletane vlasy. At uz jde o cop, Ponytail, nebo nekolik copu v jednom, nebo polorozpustene vlasy....I vlasy patri k vasemu celemu outfitu a tak na ne nezapominejte pri stylingu sebe sama.

9. I kdyz jsem vyse psala o clutch, velke kabelky nas i pres nekolik sezon sve slavy porad neopustili. Asi to bude tim, ze je proste milujeme a to co se do nich vejde /nebo obcas musi vejit/ nas proste fascinuje, a proto i tentokrat velke kabelky jsou na trhu velice oblibene a tuto sezonu plati i u kabelek tohoto typu zvireci printy, výrazne barvy a kratka ucha.

10. Metallic SHOES. ach ano, tuto sezonu jsou uplne vsude nejruznejsich barev a tvaru. Jejich nejlepsi vlastnosti je to ze metallic nesmime brat jako barvu, a tak se hodeji uplne ke vsemu co si jen vspomenete k nim vzit. Sandalky,lodicky,baleriny - metallic barva letos v lete proste letííííííí:D
1.

2.

3.

4.
¨
5.

6.

7.

8.

9.

10.

4 comments:

  1. skvelé obrázky
    určite budem nosiť bižutériu a šatky
    musím si kúpiť listovú kabelku

    ReplyDelete
  2. uplne vyborne si to zhrnula, ale podla mna to nie je ani len letne ale su to veci, ktore ked ma clovek stale doma budu sa stale vracat do mody:)

    ReplyDelete
  3. WS: dekuji

    Bianca: ano urcite, tohle jen takove shrnuti prave platici na tuto sezonu, ale jak je videt nejsouto "prevratne" veci, nektere se vraci, nektere proste jen pokracuji :)

    ReplyDelete
  4. .. v poslednom čase nosím viac menej len nejaké gorálky, poprípade náramok :) no nezaobídem sa bez okuliarov.. =D

    ReplyDelete