Friday 17 September 2010

Toto Ano!

emuzu se nezminit o tom, co mi v polsedni dobe prislo hodne sympaticke. Na New Yorskem tydnu mody se totiz nekolik navrharu rozhodlo odpocit od neustaleho stereotipniho vzoru hubenych modelek, proste vsadili na to, ze prirozena zena nestradajici syndromem modelky muze byt take krasna, pokud se oblece do sve velikosti, ktera ji padne. Slusive barvy a strihy opravdu tlumi jakykoliv radoby neesteticky vzhled techto "krev a mleko" zen. Jsem vsemi smysly PRO takove akce, jen at je jich vic.

Samozrejme ve vsem je nutne mit mantinely a nezdrava obezita je neco uplne jineho, stejne tak, jako stihle zeny s malou postavou take vypadaji zdrave, pokud jim neni videt vsechna zebra, obratle a prosvitajici zily.

Co rikate vy na takou odvahu pri New York Fashion Week 09_2010?





15 comments:

  1. to je neco nadherneho,co opravdu lahodi memu ocku!!ja jsem roshodne pro!!

    ReplyDelete
  2. Jsem pro, ale střihy mi na ně moc nesedí. Přijde mi, že oblečení na právě ty hubené modelky o pár čísel zvětšili a dali to těm ,,normálním,, ženským. Takže co sluší hubeňoučké nemusí slušet o něco silnější holce. Mě prostě přijdou ty střihy jim nelichotivé, někdy i malé. Ale nápad parádní.

    ReplyDelete
  3. som jednoznacne za,,,,,pretoze aj pevnejsie zeny mozu byt oblecene stylovo ;)

    http://fashionsmajlik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Me se libi ten napad odejít od vychrtlých modelek,ale tyhle mi prijdou uz moc oplacane, radsi se divam na hubene(ne vychrtle!), je to pro me i inspiraci se take držet na uzdě.-)ale když budou už i modelky oplacané, tak za chvíli lidstvo vymře na obezitu.-)))
    ale rozhdoně jsem pro aby se šily pěkné hadříky i na oplácané ženy!

    ReplyDelete
  5. Já jsem pro, ostatně, nejen hubené holky chodí po světě, proč ne!

    ReplyDelete
  6. Mne by se nejvic libilo, kdyby na jednom molu bylo od kazde velikosti neco...takze par holek hubenych, par normalne stihlych, par boubelatych...proste takovy normalni mix jako z ulice:)

    ReplyDelete
  7. 2. a 3. obrázek je fakt hezký, modelkám to sluší a ani mi nepřijdou moc "oplácáné"(:

    ReplyDelete
  8. těmto modelkám to skutečně sluší - žádná celulitida nebo nic podobného, zkrátka krásné, zdravé a sebevědomé ženy. Ano!

    ReplyDelete
  9. no, neviem, toto uz je podla mna na hranici s nadvahou, cos mi tiez nepride prilis pravne prezentovat. podla mna by mali proste reprezentovat normalne zeny. bezne. Ani tucne ani vychrtle. Normalne zive baby. Jedna velky zadok, druha syrsie ramena, tretia sirsie lytka... mozno to navrharom nepride take esteticke, ale taka je realita. Kazda je pekna inaksia.
    Vela modeliek su normalne baby ale akonahle sa blizi prehliadka, musia radikalne schudnut. Nechapem preco.

    ReplyDelete
  10. Tohle je zase už moc. Proč musí být jeden extrém nahrazen druhým extrémem? Mě přijdou ty holky až moc tlusté, na modelky. Pardon teda, ale jo. Vím o čem mluvím, sama vážím skoro 90.... :-o! Daniela

    ReplyDelete
  11. podle mě modelky nejsou normální, ale trochu baculáte.. určitě nesouhlasím s těmi anorektickými tyčkami, ale todle je taky divný...

    ReplyDelete
  12. Já souhlasím s Monikou! Od každého něco by bylo nejlepší! ;)

    ReplyDelete
  13. Taky jsem pro, většina dnešník modelek je příliš vychrtlých. Ale mě stačila i přehlídka od Louise Vuittona, i tam byly pěkné ženské.

    ReplyDelete