Thursday 14 October 2010

The book again..

usim se priznat, ze tuhle knizku jsem cetla teprve az ted, vedela jsem o jeji existenci jiz drive, ale porad se mi nejak nedostavala do rukou, az jsem si sla cilene do obchodu a koupila si ji. Rict, ze ta kniha me sokovala, privedla do rozpaku a obcas nahanela hruzu - je asi fer a vubec neprehanim. Toto nove vydani bylo navic updatovane o nove poznatky ze zivota slecny Christiany, ktera behem cele knihy vypravi pribeh sveho zivota. Pokud jste to jeste necetli, moc vsem doporucuji, ale necekejte otdychovku s salkem caje; je to kniha, ktera vyzaduje zamysleni, obcas i dost odvahy pretocit stranku a taky hlavne ma velke poselstvi, coz je jeden z duvodu proc jsou knihy vubec na svete. Cetli jste? Jake jsou vase pocity?

18 comments:

  1. já se přiznám, že mi leží doma už roky a já na to prostě nemám:D

    ReplyDelete
  2. ta knizka stoji za to a je i film! ten jsem take videla a dost drsny , teda!

    ReplyDelete
  3. Ano, vim, ze film take existuje a asi se na nej podivam, vdzy je totiz lepsi nejdrive si precist knihu a pak se kouknout na film...

    ReplyDelete
  4. Slyšela jsem o té knize už mnohokrát, ale ještě jsem se k ní nedostala... asi to bude dost drsný, jak vidím...

    ReplyDelete
  5. já mám teď ve frontě ještě 6 hnih, ale pak už se k ní snad konečně dostanu :-)

    ReplyDelete
  6. Julia!!!...my life...and my...wi..????

    Thanks.

    ReplyDelete
  7. Taky vím, že ta knížka existuje, ale jsem dost citlivá na všechno, třeba i na to když někde vidím staré lidi, kterým nikdo nepomůže, no to je jedno, prostě na tyhle knížky nemám :-( třeba časem ;-)
    L.

    ReplyDelete
  8. před dvěma lety jsem ji dostala na Vánoce a od té doby jsem ji přečetla už asi 4x. a pokaždé jsme po přečtení měla depresi.. fakt šílená knížka. jedna z mých nejoblíbenějších

    ReplyDelete
  9. dost brutalna kniha. Citala som

    ReplyDelete
  10. Znám, ale nečetla jsem, takže je asi čas to změnit :-)

    ReplyDelete
  11. o téhle knížce slyším jenom samou chválu ;) ale já tenhle žánr knih moc nemusím :/

    ReplyDelete
  12. Knížka i film jsou úžasné. Pamatuju si, že knížku jsem zhltla asi za 3 dny a film (si myslim) je dobře natočenej :-)

    ReplyDelete
  13. ano tahle knizka na me hodne, hodne zapusobila :) jsem zvykla louskat psychologicke ruske romany, kde se deji jine veci nez v teto ... byla jsem uplne z ni takova ... asi vis jak to myslim :)

    ReplyDelete
  14. Četla jsem ji, přečetno asi za 4,5 dní,jak mi nedala spát .. Knížka je to, no v dost negativním slova smyslu, úžasná. Kdo má alespoň trochu rozumu a přečetl si Christiany příběh se drog NIKDY (dvakrát podtrženo, plus tučně) nedotkne. Toť můj názor.
    BTW na film se ještě chystám ..

    ReplyDelete
  15. Já jsem to četla asi v patnácti a tenkrát jsem z toho byla dost vyřízená. Mělo to celkem preventivní efekt.:-)

    ReplyDelete
  16. Také jsem čëtla, už před dlouhou dobou, v té době mě takovéhle příběhy hodně moc bavily (následovalo Memento, Rekviem za sen) a český film Mandragora (který mě vyděsil asi ze všeho nejvíc)

    ReplyDelete
  17. Taky jsem četla už před lety, je to dobrá knížka, i když dobrých knížek je, že:)ale spíš mi vadí taková ta omladina, co má jedinou oblíbenou knížku a to je buď tahle a nebo Memento a nic jinýho nikdy nepřečetly, jestli víte, co mám na mysli, že:))
    Kačenka

    ReplyDelete