Monday 25 October 2010

LV trash bag

opravdě řečeno, nevím, jestli je to úplně originál taška, ale samotný tento obrázek ve mě zanechal spoustu otázek... Je lidská ješitnost bezmezná? Jak moc značky nás ovlivňují? Opravdu si některé lidi myslí, že na značce tolik záleží?.. Jak to máte vy?

17 comments:

  1. ano, lidé si myslí, že na značkách zálkeží, ikdyž to nepřiznávají, proč by jinak chodilo po ulici tolk mikin s obřím nápisem Nike a Puma, fake kabelek LV atd. Jen pár lidí ani neví, co na sobě doopravdy má. Ostatní to hrdě nosí ikdyž je to třeba fake, ale je to jakoby LV apod. Tak tuhle trash bag si představím před domem třeba Paris Hilton :D. Já na velké značky penízky nemám a ty menší ,, značkové věci,, kupuji jen, když se mi líbí a ne, že je to H&M, to musím mít, ikdyž v tom vypadám jak debil. Dávám přednost kvalitě před značkou a hlavní je pro mě pohodlí.

    ReplyDelete
  2. Česko je národ, jehož heslo je: ukaž značku, ať vidím že na to máš, a ať ti můžu závidět. Myslím, že kdyby už si všichni začali kupovat originál, tak by se stejně nic nezměnilo, protože by po vás všichni házeli pohledy typu:kde na to asi vzala? co k tomu jiného říct....

    ReplyDelete
  3. Bezega:s tou kvalitou s tebou naprosto souhlasim. drzim se toho hesla take. oa fakech ani nemluvim..

    ML: to je docela zajimavy nazor, a mas v tom pravdu. Hodne lidi zde maji presne takovou pozici jako popisujes. :/

    ReplyDelete
  4. OMG! LV taška na smeti?! prehnané... :)

    xx

    http://somewhereinmydream.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Značky nos zásadně na viditelným místě, ať všichni viděj, že si luxusní holka.....pravidla českejch Pindulín :D

    ReplyDelete
  6. Značky neřeším, nejsou zárukou vkusu a originality (s tou originalitou spíš naopak). Nemám ráda trendy, ale styl, kupuji a nosím to, co se mi líbí a nehledím na to, kde to pořídím.

    ReplyDelete
  7. Na značkový hadry nemám peníze. Vlastně mi připadá, že i ty levnější řetězce jsou u nás děsně předražený. Takže nakupuju v sekáčích, v zahraničí, ve slevách a na internetu, a je mi úplně šumák, co je napsáno na cedulce.

    Viditelný nápisy drahý značky podle mě jen vybízí zloděje ke snadný kořisti (Typu kufry LV na letištích... tak s tím bych teda fakt neletěla :-D). Je mi to protivný, nejspíš proto, že většina mých věcí je jednobarevných, maximálně proužkovaných, a nápisy nesnáším ;).

    ReplyDelete
  8. Ahh I wish I had Louis Vuitton trash bags! It would make taking out the trash so much chic-er, lol! :)

    -Ashley
    http://breakfastatsaks.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Nevím, jeslti tyhle pytle fakt někdo používá normálně, nebo jestli je to jen recese.
    Když jsem byla mladší, taky jsem toužila nosit Nike atd...hodně mi záleželo, co si ostatní myslí a myslela jsem si, že to, co je značkové je i lepčí.
    Ale teď zastávám názor, že člověk nepotřebuje značky ktomu, aby mu to slušelo a měl styl.

    Ale je pravda, že tenhle způsob myšlení je prostě v lidech u nás zakořeněný. "Když na to máš, tak to ukaž."

    ReplyDelete
  10. Tátto fotka zaujala aj mňa keď som ju prvý krát videla. Tiež som začala premýšlať nad tým nad čím ty a úplne s tebou súhlasím.

    ReplyDelete
  11. Moc hezkej pytel na odpadky, dokonalá věc jak být konečně stylová i s odpadkama v ruce a ještě se k tomu nechat vyfotit. Jinak pro normálně, pro život mi to přijde zbytně nutné, zbytečné vyhazování peněz. ;)

    ReplyDelete
  12. well that there is what you call super chic lol

    check me out at http://pagescouture.blogspot.com and let me know what you think

    thanks
    -Bionica

    ReplyDelete
  13. me ta taska prijde jako vtipna recese..neco jako kdyz LOuis Vuitton vyrobil- okopiroval -klasicky design vietnamskych tasek..jako odvetu.-)
    takove pytle na odpadky bych nahodou taky brala..proc ne?


    www.vero-fashiondays.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Tak ta taška je hustá! :-D
    http://yasmine-yasminka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. za sebe můžu říct, že mi na značce nezáleží. Značkové věci jsem si začala kupovat až v sedmnácti letech, do té doby jsem byla jak made by China.. :D
    Mě hlavně záleží na tom aby se mi věci nelíbí, vždyť je jedno jestli máš tričko od vietnamců nebo z H&M.. důležité je aby se Tobě samotné líbilo a cítila ses v něm dobře.
    Ovšem lidi hlavně v ČR jsou ješitní až hamba.. všichni tady řeší peníze jakoby ani nic jiného neexistovalo a to jak se všichni zajímají o to kde jsi na to asi vzala, to je taky hrůza.

    ReplyDelete