Thursday 5 May 2011

Beauty Review

P1010676
akový článek je na tomto blogu premiérový, ale pokusím se vám napsat a popsat výrobky, které se za ta léta stalá mými nejoblíbenějšími a za jakých důvodu.
Nejprve bych vám chtěla popsat, že má pleť je hodně hodně (ale opravdu hodně) suchá + nějaká tá problematická místa se občas vyskytnou:) Výrobky které používám jsou tedy dobré pro mě, a rozhodně nesednou úplně každému.

P1010679
Na odlíčení očí používám odličovač od Avonu, který má krémovou strukturu, je hodně šetrný a pokožku kolem očí navíc hydratuje.
Tonique Loreal nepoužívám každý den, ale na vyčištění pletí a pro pocit osvěžení je opravdu ten pravý.
Můj nejoblíbeněší krém na obličej pro den/ale i noc je Avon Solutions, který mimo to, že má úžasnou strukturu, krásně se nanáší i vstřebává, tak navíc krásně voní a tónizuje pleť. Pro mě tedy číslo jedna - kdyby ho prodávali v 2 litrovém balení, tak neváhám :)

P1010678
Tato nenápadá tuba od Vichy skrývá malý zázrak. je to takový Mousse/ pěna na pročištění, zklidnění pletí. Po použití mám pocit, že mám obličej z porcelánu, navíc jsou problematická místa vytonovana, a oblyče vypadá zdravě a svěže. Používám tak 2x do týdne před nočním krémem.

P1010677
Tyto dva výrobky používám hlavně při náhlých pocitech absťáku po hydrataci, ty z vás co maji suchou pleť určitě vědí o čem mluvím. Tělové mléko od Masaki matsushima je parfemované a krásně voní. Hydratační krém Sephora zase má moc příjemnou strukturu a rychle se vstřeba (rychle moc):)

P1010671
Tady je také malé představení dekorativní kosmetiky, kterou používám běžně/ tj. každý den to či ono z tohoto a pravidelně nosím ve své malé kosmetcké taštičce (narvané k prasknutí :))

P1010672
Oči si moc nemaluji přes den, spíše jen lehce stíny, jak je vidět tak nejvíce střibrné od Clinique a řasenky (mám jak Oriflame, Max factor, Maybeline)
Tuto tužku od Bourjois střežím jak oko v hlavě - krásně se s ní pracuje, má takový až krémový základ a navíc je dvoubarevná - černou dáváme ven z oka a bílou dovnitř.;)
P1010673
Tuto teleskopickou pohádkovou hůlku jsem si moc oblíbila - dává se kolem očí a příjemně je projasní a zviditelní.

P1010675
Musím říct, že make-upů jsem si vyzkoušela strašně moc a na mou pokožku mi pořád nesedělo vůbec nic a to jsem zkoušela značky jak z kategorie A tak Z:) Nakonec jsme se ale zamilovala do tohoto Loreal Make-upi Tru Match, odstín C3 - krásně kryje, nanáší se jednoduše a hlavně "není vidět". Navíc na jeden krát, potřebujete jen minimální množství a stačí to. Pudr od Sephory Duo 3 -textura se mi moc líbí, mám ho teď poprve a jsem spokojená moc.

P1010674
Jako poslední věc:) Zdravíčka. Tyto mám od Loreal a mám je přes rok, žádní jiné nepoužívám a už se poohlížím jaký odstín si pořídím příště až mi tyto dojdou. Jsou krásně parfémované a vypadají na obličeji přirozeně. Samozřejmě přirozenost je v přímé souvislostí s dávkováním - hlavně to nepřehánět:)

Citát pro dnešní den:
"Krása je znak relativní. Je v oku toho, kdo ji vnímá."
André Maurois

24 comments:

  1. Fuha, ty toho ale mas!
    A naf tou penou od Vichy tiez rozmyslam...

    ReplyDelete
  2. Skvělý článek, používám stejný hydratační krém od Sephory a je moc fajn

    ReplyDelete
  3. takové články mám moc ráda :) určitě zkusím tu pěnu od Vichy, vypadá moc zajímavě!

    ReplyDelete
  4. juuu dobra recenze!to mam rada;)

    ReplyDelete
  5. Perfektní článek a taky mám hodně suchou pleť, takže se určitě inspiruji tím hydratačním krémem ze Sephory a rovněž souhlas s makeupem Loreal True Match, je super! Já teda nejsem moc velký příznivce Avonu, takže to asi nezkusím,ale jinak jsi mě nalákala ještě s tím tonikem :), díky!

    ReplyDelete
  6. na prvú šupu sa ti podaril! vichy, ó áno! Teraz mám Biodermu a tá je skvostná!

    ReplyDelete
  7. Skvělý post. Nedám dopustit na micerální vodu od Biodermy, navíc je v ryze praktickém půllitrovém balení :D. Používám stejný make-up od L´oreal (jen odstín C7), je perfektní a vydrží mi rok (fakt!). Jelikož mám poměrně problematickou pleť (ve zkouškovém je to vždy horší...), tak vsázím přípravky od Vichy z řady Normaderm. Mám teď hloubkový čistící gel a nějakou tri-activ péči proti nedokonalostem pleti. Jsem nadmíru spokojená. Jinak díky za tip na zdravíčko, už delší dobu o něm přemýšlím.

    ReplyDelete
  8. Děkuji holky za pochvalu, rady a tipy:) Jste jednčky!

    ReplyDelete
  9. úžasný článek, přesně tyhle miluju :-)

    ReplyDelete
  10. v těhlech článcích urřitě pokračuj!

    ReplyDelete
  11. Oh, děkuju, moc mě to potěšilo :) Ano, ta sukně mě zaujala na první pohled, je základem černá, ale má na sobě miliony malých zlatých třpytek a na slunci vypadá super :) Taky máš naprosto úžasný blog, sleduju tě!

    ReplyDelete
  12. kozmeticke clanky to je moje, uz som sa ta chcela spytat odkedy mas licenku Loreal, toto balenie som uz pekne dlho nevidela:(,po tomto make-upe som pokukovala zrovna vcera, len v kazdom obchode mali ine odtiene, tak som len pozerala, ktory je najbledsi-zda sa mi, ze tento to bol. Super clanok.

    ReplyDelete
  13. moje kosmetická taštička taky hrozně narvaná, naivně sem si myslela že když si koupim menší, nebudu v ní nosit tolik "zbytečností"..
    jinak nad koupí toho "Vichy" zázraku dost vážně přemýšlím, má to i kamarádka a nemůže si to vynachválit))
    jinak používám hodně podobnou, skoro stejnou kosmetiku jako ty.

    ReplyDelete
  14. Zajímavý článek! Stejný účinek jak popisuješ u Vichy má na mě obyčejná zinková mast z lékárny=) pokud potřebuji mít ráno ideální tvář, vím po čem sáhnout=)

    zlatosfera.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Skvělý článek, ten výrobek od vichy a make up Loreal určitě vyzkouším! :))

    ReplyDelete
  16. děkuji holky, jsem ráda, že se vám článek líbí :)

    Evie: lorela tvarenku, jsem si porizovala na letisti v chorvatsku, takze to baleni odtamtud :)

    ReplyDelete
  17. Ja mam moc rada taketo prispevky, super ze si pisala o make-upe true match uz dlho nad nim rozmyslam!

    ReplyDelete
  18. wow!! great products! cool blog! I'm following!

    Look my blog and if you like it, follow me :D

    www.sickbytrend.com

    Have a nice weekend!! :D

    sBt

    ReplyDelete
  19. tak ten zazrak vypada vic nez zajimave!

    ReplyDelete
  20. Mám ráda takovéhle příspěvky. Jen tak dál :) Sice nemám suchou pokožku, naopak řekla bych, že spíš mastící se, ale hydrataci taky zbožňuju. Myslím, že jsem úchyl na krémy =D

    ReplyDelete
  21. Lovely buys!

    the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  22. Ahoj...odličovač na oči a denný krém z Avonu používam už niekoľko rokov a som s nimi nadmieru spokojná...

    http://lifeismystyle.blogspot.sk/

    ReplyDelete