Thursday 1 April 2010

A bow-knot

nes je uz 1 Dubna, verili byste tomu…(??) ten cas tak leti, clovek si to nestiha ani uvědomovat, a uz tu bude za chvili leto v plnem proudu a nasledne obchody vyzdobi vanocni dekorace..
Jelikoz skoro cele dny travim v praci (mam po skole, a ted uz pracuji) tak se ty tydny a dny slpyvaji v jedno a nez se nedejeme uz je opet tyden, mesic, ctvrt rok pryc… Na ostatních blogech ctu jak se vsichn chystaji maturovat/delaji zkousky/uceji se a musim priznat ze mi to studentske obdobi meho zivota poněkud chybi.... obcas, bylo to obdobi méně starostlive dalo by se rict s odstupem casu. Zaroven ale i ten casovy usek ve kterem jsem nyní, ma něco do sebe, jsem nezavslejsi, samostatnejsi a mozna tim padem i svobodnejsi. No
proste každý rok je necim významný nebo zajimavy. Preji vsem kdo se ucite na zkousky, at je bez problemu zvladnete a tem kterym dnes začínají velikonocni prazdniny – uzijte si je naplno!!!

Nize opet tak trochu vice méně satkovy look :D, satky je proste moje!!


Time goes by so fast, at first you are at school, and in a blink of an eye your working weeks passes by you dont even know how. I sometimes envy those students who just prepair their exams, making presentations... but anyway working life has some positives too - your more independant, more free, isnt it so. Well i wish you all who are studying to pass trhough all exams successfully, and for those who has holidays to come - enjoy it as its your last! :)



pohled na rozespalou Prahu cestou do prace :), nádhera, že?
Sleepy Prague at morning, adorable.....






((prosím odpustte chyby,preklepy apod. vzhledem k tomu, ze nepochazim z cech obcas jeste myvam sklony k chybovani v ceske gramatice:))

5 comments:

  1. opravdu ten čas hrozně letí, pořád si to říkám..máš pravdu!
    mimochodem moc ti to sluší;) a odkud jsi, jestli se můžu zeptat?:)

    ReplyDelete
  2. ako si si prosím ťa uviezala šatku? veľmi sa mi to páči

    ReplyDelete
  3. holky dekuji vam za komentiky , odpovidam vam na vase blogy, tak doufam ze si to tam prectete potom :)

    ReplyDelete
  4. ďakujem za radu
    myslela som si, že je to komplikovanejšie
    ešte dávnejšie som to skúšala so svojou šatkou a nešlo mi to, asi je moc malá

    ReplyDelete