Wednesday 24 March 2010

zakon nad zakony

simli jste si nekdy, ze kdykoliv si reknete "jeeeee, ja mam ale krasny zivot, vsechno je v poradku" tak se zakontite druhy den, nebo hned ten den se neco pokazi?
at uz verite v cokoliv, kohokoliv tohoto si musi vsimnout snad vsichni. Me se to stava. Dnes rano a vcera jsme mela krasnou naladu jak je vsechno super, funguje, pocasi taky vyborny... hned na to prisla rana v podobe problemu v praci (ktere tu samozrejme nechci rozepisovat).... Je to zakon schvalnosti? ale podle ceho ten zakon funguje? copak jsme udelala neco spatne? - NE!, chovam se snad k lidem bez respektu? -NE! tak co to s tim svete proboha je?

Zakon schvalnosti - z techto dvou slov je jasny ze jelikoz je to ZAKON - tak porad bude fungovat, a bude platit, a schvalnost - to je preci neco co se deje ze nejakeho duvodu no ne? ja ten duvod nevidim...

At uz to prekucuji jak chci proste at uz si hrabnu v pameti hodne daleko vzdy je to stejne, holt zivot nemuze myt jenom bile pruhy, jednou proste musi prijit sedivy pruh, nebo dokonce cerny... Aspon ze jstota je........ ani ten cerny tu nebude nafurt.

No comments:

Post a Comment